Andra sidan

other sidePå andra sidan av stan är det lungt och stilla. Gatorna är raka och tomma och husen har inga fönster. Tystnaden och tiden går hand i hand. Det är min stad, min själ. Det är min gata, mitt hjärta. Det är min längtan, min kärlek. Mitt regn och min sol. Min tomhet. Mina skratt. Så är det på andra sidan av stan där livet har tagit en paus och ingenting händer. På ytan.

2 reaktioner till “Andra sidan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s