Söderturism

Söderturism 01

Ibland kan det kännas ganska traumatiskt att lämna sin stadsdel och besöka en annan. Det är som att vara turist i egen stad. I dag blev det ett besök på Södermalm där man kan uppleva en hel del hemmaexotism. Medan vi åt lunch på den indiska krogen Shanti på Katarina Bangata föll ett tropiskt regn utanför. Efteråt promenerade vi vidare på samma gata och hittade Bondens marknad med närodlade grönsaker i fantastisk färgskala. Samtidigt pågick Planket, en fotoutställning utomhus nedanför Vita bergen. I år en ganska sömnig tillställning i minimalismens tecken: mikroskopiska bilder, få utställare, ännu färre besökare och ingen hemsida.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s