Ett nytt uppdrag

Nicehundar

Jag stod på en gata i Nice med en kamera i fickan och hade inte en blekaste aning vad jag skulle ta för bilder. Då fick jag en idé: jag ger mig själv ett uppdrag – helst ett sådant som få tidningar här på jorden skulle kunna ge mig. Fortvarande osäker på vad det var för uppdrag bestämde jag mig för att ta en bild av det första jag såg i min väg.

Då kom en liten hund. Och en till, och en till… Hela stan var full av hundar, för att inte tala om deras avföring. Niceborna tycks inte känna till det där med bajspåse. Med blicken fäst i trottoaren för att slippa trampa i hundskit gav jag mig ut för att utföra uppdraget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s