Klart slut

I fredags gjorde jag mitt sista arbetspass på Svenska Dagbladet och blev ordentligt avtackad av arbetskamraterna med  TTT: tårta, tal och tårar. Jag fick en ny fin bloggkamera i present och resultat från denna kommer att dyka upp här på oskarpmask så småningom. Tills dess får ni titta på Staffans bild från mitt avsked på tidningen där jag håller i kartongen med den nya kameran i ett fast grepp.

Visst känns det vemodigt att sluta efter nästan 35 år. Nu väntar nya utmaningar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s