Äntligen fri

Mitt första jobb som frilans har äntligen blivit publicerat. Jag plåtade komikern Anna-Lena Brundin i baren på Royal Viking hotel i början av december. Bilden finns publicerad i det nya januarinumret av magasinet Veteranen. De valde en annan bild men den ni ser här tycker jag är bättre. Tidningen har en ny fräsch form av designgurun Pompe Hedengren och delas ut till många av Sveriges pensionärer så det känns helt rätt att jobba för den nu när jag själv blivit  en s k ”friherre”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s