Diskbänksrealism

Var på Myrorna i går och fyndade böcker: fyra utmärkta romaner för 70 kronor. Om jag hade handlat på bokrean hade jag fått punga ut med det dubbla för t ex Bodil Malmstens senaste som av någon oförklarlig anledning hamnat där. Annars håller sig reapriserna runt 60 spänn så jag tror jag väntar tills Bodil hamnar på Myrorna och kostar 20 kronor.

Efteråt gick jag hem och lastade en ”dramaten” full med sådana böcker som jag varken läser eller tittar i längre – de bara stod och samlade damm i en bokhylla i källaren. Sedan drog jag iväg hela lasset tillbaka till Myrorna för att bidra till kretsloppet. Tänk om jag vid mitt nästa besök i deras bokhörna drabbas av minnesförlust och köper tillbaka någon av mina gamla böcker…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s