Kungsholmsvinkel

Med Kungsholmsvinkeln inställd i sökaren betraktar man omvärlden men böjt huvud och kisande ögon. Här i storstadens utkant går färgskalan i gult och brunt. Fåglarna flyger lågt, till och med suvarna saktar farten medan ambulanssirenerna skär genom luften. Generationsväxlingen pågår för fullt. Stadens larm kommer allt närmare; man kan redan höra den i fjärran som ljudet av ett för länge sedan utkämpat fältslag. Kyrkklockorna på Sankt Göran ringer in en försoning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s