På baksidan

Vad ser man när man rundar en byggnad och hamnar på baksidan? Inte mycket. Lite trottoarskräp, trist fasad, folktomt. Den här baksidan är väl lik de andra. Grill 77 i hörnet Hantverkargatan och Sankt Eriksgatan bjuder inte på några överraskningar. En svag doft av chips som för länge sedan lämnade frityrgrytan med ett surt stänk av senap och ketchup som blivit över på en mosbricka. Någon går över gatan från Ledarnas Arbetslöshetskassa för att inhandla en tunnbrödrulle med extra räksallad. Duvorna köar tålmodigt efter smulor. De avskavda ytorna vittnar om en ojämn kamp mot gårdagens och morgondagens graffiti.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s