En enkel biff

Blanda ett halvt kilo nötfärs med ett ägg, en hackad gul lök, en tesked lantbuljongpulver, en tesked soja, curry, chili, ingefära, basilika och salt. Forma till små platta biffar och stek sakta i en blandning av smör och rapsolja. Halvera ca tio champinjoner, kärna ur och skiva ett äpple och stek på låg värme med en klick smör. Droppa över en tesked äppelcidervinäger, krydda med timjan, salt och peppar. Servera med kokt färskpotatis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s