The last picture show

Warszawa har inte varit sig likt sedan mina bilder dök upp på väggarna hos en kafékedja. Sett från min lata horisont har upplägget varit minst sagt smidigt. Jag skickade dit två cd med bilder, en reklamkille vid namn Grzegorz gjorde urvalet i samråd med kafédirektören Adam och undertecknad.

Jag måste säga att jag blev positivt överraskad, trots att en del s a s kontroversiella bilder blev bortcensurerade. Fann mina alster prydligt monterade på ett slags plattor i stort format, upphängda på tre olika kaféer i stadens absoluta centrum. Green Coffee räknar med 20 000 besökare i månaden. Ingen dålig publiksiffra för att vara en fotoutställning. Utställningen beräknas pågå i sex månader.

Adresserna i Warszawa: Piekna 18, Bracka 16 och Marszalkowska 84-92.

2 reaktioner till “The last picture show

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s