Cape Town samba

Hout Bay är ett litet samhälle strax söder om Kapstaden. Ibland kommer några killar dit och sparkar boll efter jobbet. Så här såg det ut på kvällen den 8 mars 2004. Då hade det gått tio år sedan demokratins införande i Sydafrika. Just nu sparkas det boll i världsklass på stora arenor runt om i landet till ackompanjemang av små plasttrumpeter. Jag undrar om killarna från stranden sitter på någon läktare och blåser i var sin vuvuzela.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s