Talande baksidor

Väldigt ofta säger människans baksida väldigt mycket om personen. En bekant påpekade nyss att det beror bl a på att vi själva inte har full koll på hur vi ser ut bakifrån. Det är svårt, för att inte säga omöjligt att posera med ryggen. Därför blir baksidan mer äkta och inte lika tillrättalagd som framsidan.

Genom åren som pressfotograf har jag studerat kända människors baksidor (beroende för det mesta på att jag motvilligt och beroende på trängsel hamnat bakom de jag skulle plåta) och konstaterat då att är personen tillräckligt känd så kan man nästan alltid känna igen deras ryggar.

Här är ett par exempel på kända ryggar. Tyvärr avslöjar personen intill vilkas ryggar det handlar om.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s