Håkan på Chaplinhumör

Aktuell artist. Den 15 oktober 2002 var sångaren Håkan Hellström på lekhumör. Albumet ”Det är så jag säger det” var på väg till skivaffärerna och den nya singeln ”Kom igen Lena” spelades flitigt i radion.

Under vår fotosession berättade jag för honom om mitt favoritporträtt – ”Charles Chaplin on his last day in America 1952”, taget av mästerfotografen Richard Avedon där Chaplin poserar som djävulen, med två fingrar som sticker upp som horn bredvid huvudet. Hellström gillade idén och ställde sig genast på samma sätt som Chaplin framför kameran. Trots att jag plagierade Avedons idé tycktes den passa perfekt för en kille som Håkan.

Den 13 oktober kommer Håkan Hellströms nya platta ”Två steg från Paradise” ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s