Brödreklam

Varje eftermiddag tänds den stora vedeldade stenhällsugnen på Rosendalsbageriet. Ugnen är så välisolerad att man kan baka bröd i den på eftervärmen ända fram till dagen därpå. Brödet får då en mycket spröd och krispig skorpa. Innan har bröden jäst i korgar för att kunna bakas ut i dessa direkt på stenhällen. Först bakas vetebröden som tål mera värme och när värmen har sjunkit sätter man in rågbröden. Det är kanske onödigt att tillägga att alla råvarorna är ekologiska.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s