Oil

Jag kan inte leva utan god olivolja. Under en resa i Toscana nyligen blev jag ännu mera beroende. Bara det sättet man har där att servera oljan på små skålar med vitt bröd att doppa i. Det får mig att fullkomligt strunta i kolhydrater.

Bilderna här ovan tog jag i maj 2005 till Svenska Dagbladets matbilaga. Svart bakgrund och en blixt placerad snett bakom oljeflaskan. På den undre bilden spillde jag ut oljan på ett ljusbord och kryddade den med flingsalt och timjan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s