Plask

Kungligt plask. Foto: Jurek Holzer

Den senaste tidens skyfall i Stockholm har fått mig att inte bara söka skydd inomhus utan även plocka fram min nya kamera. Nikon D800 levererar en sällsynt bra bildkvalité även med så höga ASA-tal som 6400 (se bilden ovan).

Att regndropparna formade sig till små kronor på balkongräcket gick inte att se med bara ögat. Det behövdes en snabb kamera till det. Fem bilder i sekunden på 1/500 sek och bländare 5,6 med 300 mm objektiv avslöjade vad naturen kan skapa av regndroppar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s